Voor overheden

Monitor je circulaire economie

Ontdek, onderzoek, en monitor de materiaalstromen in jouw gebied. Ontvang inzichten over materiaal- en afvalstatistieken, doelstellingen voor de circulaire economie, meet je voortgang en neem actie met de aangeboden handelingsperspectieven.

Luchtfoto van twee dorpen met een rivier ertussen
Onze samenwerkingen
Ons platform wordt vetrouwd door
Logo EU
Logo gemeente Utrecht
Logo gemeente Amsterdam
Logo gemeente Zaandstad
Logo gemeente Haarlem
Logo provincie Noord Holland
Logo provincie Groningen
Logo port of Rotterdam

Onze oplossing

Het geoFluxus platform geeft een volledig overzicht van alle materiaal- en afvalstromen binnen uw gemeente of provincie, inclusief verwerkingsmethodes en mogelijke verbeteringen.
Ontdek, onderzoek, en monitor de materiaalstromen in jouw gebied
Krijg inzicht van bron tot verwerking, waarbij volumes, specificaties en verwerkingsdetails zichtbaar worden. Visualiseer deze uitgebreide gegevens op onze intuïtieve kaarten en verkrijg ongeëvenaarde inzichten in alle afvalstromen.
Visualisatie data van bron tot verwerking
Optimize Your Waste Streams.
Uncover optimal waste processing alternatives effortlessly. Our extensive database offers cost-effective, nearby, and improved waste treatment options. Unlock newfound efficiency in waste management.
Ontvang inzichten
Ontvang gedetailleerde inzichten en uitgebreide informatie over materiaal- en afvalstatistieken, inclusief gegevensanalyse die cruciaal is voor het begrijpen van uw huidige afvalbeheersystemen. Profiteer bovendien van evaluaties die helpen bij het vaststellen en bereiken van uw doelstellingen binnen de circulaire economie.
Meet je voortgang en neem actie
Voortbouwend op de inzichten en uitgebreide informatie over materiaal- en afvalstatistieken, biedt ons platform de mogelijkheid om uw voortgang nauwkeurig te meten en te monitoren in relatie tot uw gestelde doelstellingen binnen de circulaire economie. Maak gebruik van onze geavanceerde analysetools om niet alleen uw huidige prestaties te beoordelen, maar ook om concrete acties te ondernemen op basis van de aangeboden handelingsperspectieven.

Meer weten?

Neem contact met ons op om meer te leren over wat wij voor uw gemeente of organisatie kunnen betekenen.

Thank you! Your submission has been received!
Oh no! Something went wrong while submitting the form.