Geen tijd te verspillen.

Maak deel uit van de verandering

Boek een demo
Direct aanmelden
Quick step-to-step demo for the 
geoFluxus platform

Our clients

Wat ons platform doet

Ons digitale platform vindt betere oplossingen voor uw afvalstromen op basis van de R-ladder, CO2-uitstoot en kosten.

Het platform integreert een levenscyclusanalyse die inzicht geeft in de impact van transport en verwerking van uw afvalstromen. De inzichten uit de levenscyclusanalyse en betere oplossingen ondersteunen de besluitvorming met betrekking tot supply chain sourcing en management. Hiermee geven we een krachtige boost aan jouw circulaire ambities. En garanderen u: een kleinere ecologische voetafdruk en meer financiële waarde gaan gewoon samen.

De circulaire economie is een recent maar belangrijk onderwerp op de politieke agenda's.

Onze dienstverlening biedt de nodige ondersteuning en aanmoediging aan bedrijven om te verduurzamen en faciliteert de transitie naar de circulaire economie in heel Nederland. Dit doen we door ons te richten op de manier waarop bedrijven middelen gebruiken en afvoeren. Dit zorgt voor de transparantie die momenteel ontbreekt in de waste-to-resource sector. Wij vinden dat deze kennis voor elk bedrijf beschikbaar moet zijn, simpelweg omdat we allemaal samen moeten veranderen.

Waarom ons platform bestaat

Hoe ons platform werkt

1.

Boek een demo bij ons of meld je direct aan

2.

Wij analyseren uw bedrijfsgegevens

3.

Wij personaliseren het platform voor uw bedrijf

4.

Ontdek de betere oplossingen voor de afvalstromen van uw bedrijf

Hoewel er een toenemende vraag is naar duurzame producten en diensten, hebben bedrijven moeite om beslissingen te nemen die goed zijn voor henzelf en voor het milieu.

Als het om afval gaat, zijn bedrijven zich vaak niet bewust van de impact en kansen die hun afvalstromen hebben, ondanks hun bereidheid om te verduurzamen. Vooral kleine tot middelgrote ondernemingen (MKB's) hebben vaak niet de middelen om hier een prioriteit van te maken.

De bedrijven die afvalstoffen proberen te hergebruiken en te verhandelen, lopen vaak tegen administratieve rompslomp, logistieke en financiële complicaties aan. Het bestaande netwerk van afvalinzamelaars, afvalmakelaars en afvalverwerkers is ondoorzichtig en faciliteert niet de vereiste transitie van afval naar hulpbronnen.

Er is een duidelijke behoefte aan op maat gemaakte, bedrijfsspecifieke informatie die het gehele besluitvormingsproces van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie ondersteunt.

Voor wie ons platform is